fredag 17. august 2012

Janome CoverPro 1000 CPX!

Se hva som ventet på meg da jeg kom hjem fra ferie! Nå er symaskinparken min helt komplett. Fryd og jubel! Med mine tre symaskiner har jeg vokst ut av syrommet mitt, jeg jobber nå med å innrede et nytt og større rom. Bilder kommer snart:)

Symaskin: Janome CoverPro 1000 CPX
Butikk: symaskiner.no

På kjøpet fikk jeg med kantbåndsfot. Å sy kantbånd med stretch har vært et lite mareritt hittil så dette skal bli en ny syhverdag. 


Åh... som jeg gleder meg!

5 kommentarer:

 1. Så herlig med ny maskin!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny maskin! Jeg har en sånn en selv og må innrømme at jeg kranglet litt med den i begynnelsen - tror det hadde mest med min utålmodighet å gjøre og nå bruker jeg den ganske mye. Fin blogg du har også!

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelige kommentarer:) Jeg gledgruer meg litt til å komme i gang da jeg har hørt det fort kan bli litt krangling i begynnelsen, men det er godt å høre at du har fått mye bruk for den etterpå:) Maskinen ligger fremdeles innpakket i esken, så jeg gleder meg til å ta den frem så fort det roer seg litt etter pangstart på jobb og hjemme etter en lang og god sommerferie.

  SvarSlett
 4. Se der ja :) Det blir moro med nytt syrom og ny symaskin da! Kos deg :) Gleder meg til å se bilde av syrommet!

  SvarSlett
 5. Hei! Takk for besøket på min blogg :) myye fint her inne :) missunner deg den cover'n... Tror nok min kjære må bidra til en litt større julegave iår hehehe... Han får vel ikke fred før en sånn er i hus ;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...