fredag 4. januar 2013

Kopptuer

For litt over ett år siden var jeg på besøk hos svigerinna mi og ble mektig imponert da hun rullet inn et klesstativ fult av hjemmelagde klær! Det var en av opplevelsene som inspirerte meg til å ta fatt i symaskinen og strikkepinnene selv. Hun er svært kreativ i hjemme også og har mange fine ting i oransje og grønn, kopptuer som matchet hjemmet ble derfor en del av gaven under treet i år. 

Mønster: se nedenfor
Garn: Gjestal Sport


Mønsteret til kopptuene er enkle. jeg husker ikke eksakt maskeantall men la opp til jeg ble fornøyd med bredden. Oppskrift:
     1. en rett, en vrang omgangen ut
     2. alle rett

5 kommentarer:

 1. Jeg sier bare wow hvergang eg ser noen som gir vekk strikkede kjøkkenkluter, der er for kjedelige og for gode til at jeg gir det vekk hehe

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe:) Jeg har aldri prøvd dem selv så det har kanskje noe med det å gjøre? Jeg har ialle fall garn liggende til et par til eget bruk også

   Slett
 2. Hei på deg og takk for hyggelig kommentar;)
  Disse har jeg strikket mange av, og mitt favorittgarn er Tuva fra Eurospar. Selv om det ikke er 100 % bomull, så tåler det 60 grader og er supert...ca 50 - 55 m tenker jeg;)
  God helg til deg!
  P.s. sannelig lager du masse flott både med pinner og nål!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig kommentar og gode tips til garn og maskeantall! Tror jeg skal prøve Tuva siden det tåler 60 grader:)

   Slett
 3. Så flotte kluter! Nydelige friske farger som minner meg om vår! Det er ei fin tid vi går i møte :) hilsem Ingrid :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...