onsdag 3. april 2013

Tovede kosetøfler

Selv om det går mot vår har jeg strikket et par tovede kosetøfler etter oppskrift fra G-anette. De ble ferdige i påsken og er allerede flittig brukt. Jeg er vant til at tøfler fort blir litt store, men disse satt virkelig som støpt på foten. Slik oppskriften beskriver så tovet jeg dem til de ble nesten for små og tok de på meg da de var våte slik at de formet seg til foten min. 

Mønster: Tovede kosetøfler fra G-anette
Garn: 150 gram fritidsgarn
Str 37
Oppskriften hadde ingen størrelse, men jeg bruker 37 og denne var perfekt. Jeg valgte å strikke tøflene i en farge og sitter derfor igjen med halvparten av garnet på 5 nøster og har akkurat nok til å strikke et tilsvarende par. Oppskriften var veldig lettleselig og strikkingen gikk fort!


Jeg er så utrolig fornøyd med disse tøflene at jeg tror virkelig dette er en kandidat til julegavestrikkingen i år! Takk G-anette for at du deler oppskrift! :)

13 kommentarer:

 1. Så fine tova tøfler! Har et par rosa selv, men de er etter en oppskrift fra Sandnesgarn. De ble litt for vide... Dine så jo ut som de passa perfekt:) Mon tro om tida er inne for å strikke ett nytt par? Jeg har jo mange nøster fritidsgan liggende ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:) Kjør på, disse anbefales!

   Slett
 2. Så herlige påsketøfler :) Har noe tovegarn liggende så kanskje jeg må se om det passer te oppskriften :) Takk for tips!

  SvarSlett
 3. Så godt og varmt ut! Så fine tøfler og koselige bilder. Her i Troms har vi bruk for slike tøfler hele året, nesten! :) Lurt at ha et par i reserve også!
  Ha en fin kveld!

  Hilsen Ingrid

  SvarSlett
 4. Så gode dei såg ut! Eg trur jammen dei hamnar på den lange "har lyst til å lage" lista mi :)

  SvarSlett
 5. Så fine! Tovatøfler er de beste:-)

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelige kommentarer!

  SvarSlett
 7. Åå, jeg blir så barnslig glad når noen prøver oppskriftene mine! :) Tusen takk for fine ord ♥ :)

  Veldig fine i bare en farge også, og grå er jo alltid 'i tiden' på tøfler :) Koselig blogg du har.

  Ha ei fin helg
  Klem

  SvarSlett
 8. De står på ønskelista mi!!

  Kristi

  SvarSlett
 9. Så deilige tøfler! :) Deilig når de passer perfekt <3

  Klem

  SvarSlett
 10. Man kan aldri få for mange tøfler, jeg har en tendens til å slite dem ut :) disse var veldig fine! og jammen var det mye annet fint her hos deg - tror jeg må legge meg til som følger her :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...