tirsdag 28. mai 2013

Marius selekjole

Da jeg fikk mariusbok til jul av søstra mi ble jeg med en gang forelsket i selekjolen. Jeg synes disse er så søte. Kjolen var opprinnelig tenkt til et herlig tante- og fadderbarn som blir ett år i mai. Men ikke før jeg var ferdig med kjolen begynte jeg å tenke på at å strikke str 1 år til en 1-åring kanskje var litt i minste laget! Denne kjolen går derfor inn i strikkelageret mitt og jeg er en erfaring rikere.

Mønster: Marius strikkebok
Garn: Sandnes Smart
Str; 1år 

12 kommentarer:

 1. Nydelig Mariuskjole! Jeg har også lyst å prøve meg på denne etter hvert!

  SvarSlett
 2. Kjedelig med strikkeplagg som blir for små, men nydelig kjole som sikkert blir supergodt mottatt en gang i fremtiden av en heldig liten frøken. :)

  SvarSlett
 3. Synd den ikke passet til tantebarnet. Men det er jo kjekt å ha noe på lager da. Den ble kjempefin! :)

  SvarSlett
 4. Søt kjole:) Jeg liker fargevalget. Så kjekt å ha en liten gave på lur, da:)

  SvarSlett
 5. Kjekt med litt lagervare - en så fin kjole får nok alltids en mottaker!

  SvarSlett
 6. Skikkelig stilig fargevalg! :)
  Denne står på lista mi også. Jeg skulle liksom kaste meg over ALT i Mariusboka da jeg fikk den til jul, men hittil har jeg ikke strikket et eneste plagg derfra...

  SvarSlett
 7. Takk for kommentar i bloggen min:) Så mye fint du lager, denne var kjempesøt. Håper du finner noen som kan passe den etterhvert:)

  SvarSlett
 8. De er så søte disse Marius-kjolene! Din ble jo "sukkersøt", men det flotte fargevalget, og at den ble så liten størrelse! Mottakeren av denne kommer til å ble kjempefornøyd! :)

  SvarSlett
 9. Kjempefin! Du finner sikkert en annen som kan få denne fine kjolen en gang senere. Marius går jo ikke av moten så fort.Fine farger du har valgt :)
  God helg! Klem :)

  SvarSlett
 10. Takk for besøket i bloggen min, då fekk eg sjansen til å besøke deg igjen og det er eg glad for! Du lagar kjempemykje fint! Søt Marius-kjole, fine fargar :-)

  SvarSlett
 11. Fin kjole! Jeg tar alltid å strikker en størrelse større når jeg gir bort strikkeplagg. Synes det er greiere om mottaker vokser inn i strikkeplagget enn at den akkurat passer :)

  SvarSlett
 12. Åh så fin! Har øynene mine på samme modell- har allerede handlet garn ;) God sommer!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...