torsdag 27. juni 2013

Uglegenser og god sommer!

Det begynner å bli en stund siden jeg så det første blogginnlegget om uglegenseren, siden den gang har genseren ligget på strikkelista mi. Da Drops hadde garnsalg i mai og tantebarnet mitt straks hadde bursdag tok jeg pinnene fatt. Dette er et lettstrikket prosjekt som er unnagjort på noen dager med effektiv strikking.

Jeg lette lenge og vel etter passende øyne og var innom minimum 7 garnbutikker på jakt etter små nok knapper. Da ingen hadde riktig antall eller farge bestemte jeg meg for å gå for perler, noe jeg ble veldig veldig fornøyd med i ettertid. Uglene ser liksom litt snillere ut:)

Til armene prøvde jeg for første gang Magic Loop - en teknikk hvor du strikker armer med rundpinne istedenfor settepinner. Dette var virkelig genialt! Det negative ved dette er at jeg endelig trodde strikkepinnelageret mitt var komplett, men nå må jeg jammen gå til innkjøp av flere lange rundpinner..

Mønster: Owlet av Kate Davis
Øyne: perler fra Panduro
Garn: Drops Nepal

Dette blir nok det siste blogginnlegget mitt på en stund. Nå er det en lang og god sommerferie som venter. Jeg har funnet frem mye garn og mange spennende oppskrifter så feriestrikkelisten min er veldig lang. Jeg håper å bli ferdig med to gensre til meg selv og en del barneplagg, det er muligens litt ambisiøst, men satser på mye strikketid i år! God sommer!

9 kommentarer:

 1. Åhh - denne var bare helt nydelig! Jeg har også denne på strikkelista, kjenner jeg gleder meg.

  God sommer og nyyyt all feriestrikken din :)

  SvarSlett
 2. Så fin uglegenseren ble i lysgrått!
  Hmm, kanskje jeg må prøve looping igjen, jeg har ikke likt det til nå...

  God ferie -og strikketid til deg!

  SvarSlett
 3. Tanntebarnet er nydelig i genseren og :)

  SvarSlett
 4. Da har jeg funnet den nye bloggen din :) Nydelig uglegenser. Har lyst til å prøve ut denne oppskriften selv :)

  SvarSlett
 5. Nydelig! :) Hvor fant du oppskriften?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det ligger link under det første bildet:)

   Slett
 6. Nydelig uglegenser. Den har ligget på lista mi lenge også. Har lyst på både en til snuppa og en til meg selv. Men lista er så lang, og det kommer stadig nye ting på den.....
  Hvordan ble den i nepal? Redd det blir litt tjukk til mitt bruk jeg, men liker garnet veldig godt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg synes det fungerte bra med nepal, men den er jo litt tykk. Vet ikke om det er det garnet jeg ville valgt til meg selv, men på barn fungerte det greit. Er faktisk i gang med en lik en til

   Slett
 7. Is there any way to translate this please

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...