onsdag 29. januar 2014

Pysj med stoff fra Znok

Jeg gravde frem et herlig stoff fra Znok som har ligget i lageret mitt lenge. Resultatet ble en liten pysj/bodysuit. Mønsteret er det samme som dette innlegget. Jeg har den siste tiden slitt litt med hoppesting på coverpro maskinen min, særlig over skjøter, men denne gangen fungerte det litt bedre. Har blitt frarådet av flere å bruke tråd fra stoff og stil så nå har jeg kjøpt inn litt annen tråd. Noen som har erfaring med dette?

Mønster: Ottobre 1/2013
Stoff: Jersey fra Znok
Str: 56

15 kommentarer:

 1. Så herlig pysj og så godt at coverpro maskinen fungerte litt bedre.Jeg har ikke testet tråden fra Stoff og Stil,så om det er noe som bør unngås aner jeg ikke.
  Ha en flott dag

  SvarSlett
 2. Å jøje meg så søøøøøt! Jeg syr svært lite, men har også hørt av andre at tråden hos s&s ikke er så god...

  SvarSlett
 3. Den var veldig fin! Og supergreit plagg! Det var jo litt interessant med tråden fra stoff og stil. Jeg har ikke hørt det før. Det er jo utrolig kjedelig når ting man har laget selv går i stykker....

  SvarSlett
 4. Du syr så mye fint, gid jeg var like flink med maskinen ;)

  SvarSlett
 5. Så fin og så herlig et stoff! Jeg syr mye med sytråd fra Stoff og Stil og synes det fungerer kjempebra, men jeg har vanlig symaskin, ikke coverpro. Hvis stingene blir rare, hoppesting og slikt pleier jeg å bytte til ny synål. Det pleier å hjelpe :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har også god erfaring med stoff og stil tråd på vanlig symaskin. Skal prøve å bytte nåler, håper det gjør susen:)

   Slett
 6. Så søt pysj:-) så mye fint du lager:-)
  Lene

  SvarSlett
 7. Er imponert over de fine plaggene du syr! Jeg har en overlock som jeg kjøpte i fjor sommer og som enda ikke er pakket ut av esken (flaut), og et kjempefint kjolemøsnter fra Oliver + som jeg har så lyst til å sy. Bre jeg kunne lære meg å tre i maskinen.

  Jeg har også fått høre at tråden fra stoff og stil ikke er så bra. Jeg har derfor bare brit den når jeg skal tråkle tepper eller andre syprosjekt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er ikke alltid like lett å tre disse maskinene, men det finnes mange fine videoer på youtube! Overlockmaskinen min boostet virkelig sygleden. Håper å få se kjolen ferdig en dag:)

   Slett
 8. Du lager så utrolig mye fint! Skulle ønske jeg kunne sy på maskin. Svigermor er veldig flink, men tar det ikke utrolig lang tid å lage disse flotte plaggene? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det går mye kjappere å sy enn å strikke, jeg tar ofte frem symaskinen når jeg vil ha noe kjapt ferdig:) Det i seg selv gir stor motivasjon. Litt mere knot er det når man begynner å sy stretch med kanting slik som denne varianten, men det tar ikke mer enn noen timer, og enda kjappere neste gang når mønsteret er ferdig klippet:)

   Slett
 9. Så fin den ble! Herlig stoff. Jeg har hørt flere som ikke liker tråden til Stoff og Stil, siden de mener at den lugger og har mye knuter, så det lønner seg nok å kjøpe en litt dyrere tråd. Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:) Jeg har i grunn innsett at jeg må bite i det sure eplet å kjøpe nye tråder til coverpro. Er fornøyd med stoff og stil på overlock og vanlig maskin så jeg får bruke opp det jeg har der:)

   Slett
 10. Så mye fint du har her i bloggen din! Både sydd og strikket. Morsomt stoff til kjempefin pysj! :) Takk for koselig kommentar på bloggen min :)

  SvarSlett
 11. Så utrolig fin. Du lager så kjempe flotte ting.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...