mandag 3. februar 2014

Heklet rangle

Jeg har sett utrolig mange flotte heklede kosedyr på blogger rundt omkring og jeg har merket meg flere oppskrifter jeg har lyst til å prøve. Men siden jeg ikke er noen dreven hekler tenkte jeg at jeg skulle begynne med et litt enklere prosjekt for å friske opp litt og valget falt på ranglen til bareAnette. Jeg trodde jeg heklet ranglen ganske stramt, men for at ranglen faktisk skulle bli en rangle måtte jeg sprenge den med vatt. Det gjorde dessverre at vatten inni ble veldig synlig. Dessuten ble ranglen en del større enn jeg hadde sett for meg til små barnehender.

Dette ble ikke et prosjekt som oser av suksess, men skal jeg trekke frem noe positivit så har den iallefall fått fassongen til en rangle. Og da har jeg vel til en viss grad lyktes med mitt første forsøk på øking og felling. Jeg er likevel ikke typen som gir meg og skal gå igang med kosedyr så fort de får inn riktige farger på garnbutikken. Og et kosedyr skal vel ikke sprenges med vatt på samme måte som denne?

Mønster: http://epla.no/shops/bareanette/
Garn: SMC Select Violena
Heklekrok: 2,5

9 kommentarer:

 1. Skulle virkelig ønske jeg kunne hekle! Det er så mye fint som hekles rundt forbi, og denne babyrangla var knallsøt!

  SvarSlett
 2. Dette var en veldig god start synes jeg. Jeg har også opplevd at vatten synes. Man må hekle litt fast- kanskje gå ned på heklenåla for å unngå dette. Jeg elsker hekla kosedyr og leker. Du har sett bilen min? den er enkel å hekle. Nå er jeg i gang med hekla smekke i kjærlighetens tegn. Tror den blir bra.

  SvarSlett
  Svar
  1. Bilen din var utrolig kul, takk for tips! Den skal jeg definitivt teste ut:) Skal prøve meg litt frem angående heklenål på neste prosjekt:)

   Slett
 3. Det ser jo ut som ei rangle, så noko riktig må du nok ha gjort! Meir enn godkjent første forsøk :) No er ikkje eg nokon dreven heklar (laaangt i frå), men kanskje du unngår at vatten syns om du går ned ein storleik på nåla?

  SvarSlett
 4. Så flink du er:-)
  Strikkeklem

  SvarSlett
 5. Se der du! Supert!:) Har kikket på disse jeg også, men har ikke kommet så langt enda.
  Jeg fant ut at jeg måtte gå ned på str på heklenåla. Brukte 3,5 på de to første ugleranglene, men da ble vatten veldig synlig og de ble STORE! Nå bruker jeg nr 3 på figurene til Anette og er mer fornøyd;) Str kommer jo også, selvfølgelig, an på hvilket garn man bruker.
  Lykke til med neste prosjekt! Gleder meg til å se:)

  SvarSlett
 6. Denne rangla kan du være fornøyd med! Jeg synes du har vært flink. Lykke til med neste prosjekt!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 7. Så flott rangle! =) Jeg har også nylig begynt å hekle, og sliter med å finne ut av dette med garn og str på heklenål :P Er en helt ny jungel å finne frem i!

  SvarSlett
 8. Jeg syns den var fin jeg! Flink du er;) Det blir nok bedre for hver gang du prøver deg. Jeg kan ikke hekle særlig, men har planer om å lære det skikkelig en dag.

  Ha en fortsatt flott tirsdag!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...