søndag 23. mars 2014

Sommersett til jente

Jeg blogget tidligere om planlegging av sommergarderoben. Denne gangen har jeg sydd et jentesett, guttevarianten kan du se her. Jeg kjøpte stoffene hos Olivias og er veldig fornøyd med kvaliteten på stoffet, også etter vask. De siste dagene har jeg nemlig brukt mye tid på å vaske alle stoffene mine slik at jeg unngår krymping. Dette har jeg vært veldig dårlig på tidligere så jeg har ikke tall på hvor mange meter jeg har vasket og hvor mange runder vaskemaskinen har gått. Nå er iallefall det meste klart til å forvandles til små søte klær.

Mønster: Ottobre 3/2013
Stoff: Frogprinz og Frogprinz flower jersey fra Olivias
Str: 62
Mønster: Ottobre 3/2013
Stoff: Frogprinz flower jersey fra Olivias
Str: 62

23 kommentarer:

 1. Så utrolig søte! Og nå minnet du meg på at jeg må vaske stoffer før jeg gir meg i kast med neste prosjekt med butikk-stoffer. Fordelen med å sy mest med brukte tekstiler er jo at de er ferdig vasket :)

  SvarSlett
 2. Såå søtt:-) kjempe flink du er med symaskin også:-)
  Klem

  SvarSlett
 3. Du er bare helt rå på å sy. Alt du lager er så flott. Digger mønstrene du bruker. Nydelige farger og dekorative print. Jeg synes skarpe farger er så mye finere enn pastell, også hos små barn. Du er bare super flink og inspirerende.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for utrolig hyggelig kommentar, det varmer:) Jeg er veldig glad i sterke farger, særlig nå som våren og sommeren er i anmasj!

   Slett
 4. For noen skjønne klær! Jeg er like mponert hver gang over syferdighetene dine:) Det kjedeligste med å sy syns jeg er forarbeidet;) Jeg vil jo helst bare sette i gang, men resultatet blir nok bedre om man bruker tid på eks vask osv.

  Nyt resten av helga!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg er enig i at forarbeidet er det kjedeligste. Særlig å tegne av mønster. Jeg satt to dager i strekk i forrige uke og tegnet av alle mønstrene jeg ville sy i ulike størrelser mens jeg vasket stoffene. Nå er mye av forarbeidet gjort, så nå skal det bli mye kos fremover:)

   Slett
 5. Så masse fint du syr. Håper vi får se baby i klærne etterhvert også

  SvarSlett
 6. Nydelige sommerklær for den lille! Jeg må bare si meg så enig i kommentarer over her; du tryller fram de fineste plagg! Kjempeflink! :-)

  SvarSlett
 7. Du lager veldig mye fint! Og ikke minst er du flink til å få det ut på bloggen (i motsetning til meg...;))! Det er skikkelig motiverende å se alt du lager.

  Fortsatt god søndag!

  SvarSlett
 8. Dette var prima! Så flink du er!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 9. For noen herlige plagg!♡ Du er så flink!
  Jeg er egentlig stum av beundring....;)

  SvarSlett
 10. Så søte, glade og fargesterke plagg! Herlig :)

  SvarSlett
 11. Lurt å vaske stoffene før bruk ja. Fine små plagg du har sydd. :)

  SvarSlett
 12. Takk for hyggelig kommentar hos meg; du behersker tydeligvis både pinner og symaskin like godt:)
  Nydelige plagg!!!

  SvarSlett
 13. Så flotte ting du syr! Dette settet var heilt herleg og vil passe perfekt til sommaren :) Eg har så lyst til å få til å sy "ordentlege" kle, men tør liksom ikkje å setje i gong når eg ikkje har heilt kontroll på symaskina. Har jo sydd mykje på vanleg symaskin, men ikkje på coverlocken min. Angåande vask av kle, så vaskar eg alltid alle stoffa mine. Det er så synd om dei kryp ulikt i vask.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har nylig blitt venn med min coverlock, før det har den gitt meg mye frustrasjon og tappet meg for syglede. Men nå som vi er venner er søm så utrolig moro og ting går fort!

   Slett
  2. Du får lage eit "coverlock for dummies"-innlegg på bloggen! ;)

   Slett
 14. Imponert! Veldig koselig med hjemmelaga klær til egen baby :) Jeg har to jenter som var nyfødte om sommeren, og råder deg til å lage noe langerma også. Den norske sommeren er jo meget varierende i temperatur, for å si det mildt. Gratulerer med at nedtellinga er igang! Og takk for hyggelig hilsen på bloggen min :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Langerma er under planlegging hvis knerten fortsetter å holde seg inne:) Som du sier så vet man jo aldri hvordan de norske sommerene blir..

   Slett
 15. Det var lekkert, skal si du syr pent :)

  SvarSlett
 16. Du lager utrolig mye fint altså! Kanskje du skulle gi ut en kolleksjon med Lykkeplagg? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Jeg skal vurdere det når jeg er ferdig med egne barn:)

   Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...