torsdag 17. april 2014

Knytebukse og body

Jeg har sydd et nytt sett til babyen fra boka til Heilt spesiell og jubel. Jeg ble ikke helt fornøyd med knytebuksa. Jeg synes den ser utrolig smal ut og kan nesten ikke skjønne at ei bleierumpe kan få plass, men spebarn er kanskje mindre enn jeg tror? Blir det et neste forsøk skal jeg legge på litt i bredden og bruke smalere ribb til bena. Jeg har også prøvd å sy applikasjon, det er noe nytt for meg. Jeg trodde den hvite tråden ville ta igjen kantingen, men jeg angrer litt for at jeg ikke brukte mørk blå. Det er også forbedringsmuligheter på finishen, men man lærer underveis:)

Mønster: Heilt spesiell og jubel
Stoff: Stoff og stil
Str: 56

10 kommentarer:

 1. Synes settet ble veldig fint jeg :) synes også at det ble fint med hvit tråd, det lagde litt kontrast. Spedbarn er ganske små, så blir nok plass til en liten bleierumpe i den buksa:) God påske :)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Så fint det ble med påsydd stjerne! Enig i at buksa ser litt smal ut, men jeg er jo notorisk dårlig til å vurdere størrelsen på barneklær. Du får vel snart noen å teste buksa ut på, så du kan jo lage rapport om noen uker ;)

  SvarSlett
 4. Du skulle sett mitt forsøk på å sy den same buksa, så hadde du nok syns at di hadde ganske god passform! ;) Veldig fint sett!

  SvarSlett
 5. Så utrolig fint sett! Helt nydelig!
  Og grattis med baby! Herlighet, det har gått meg hus forbi. Så kos! :)

  SvarSlett
 6. Det var flotte ting du har sydd! Ha en fortsatt fin påske hos dere!

  SvarSlett
 7. Så flott sett! Jeg synes også at de buksene er smale i de små størrelsene, men jeg sydde en knytebukse til ei lita jente som ble født i januar, og den passet fint!

  SvarSlett
 8. Så utrulig flott sett!! Ser du lager veldig mykje fint, så slenger meg med som følger. :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...