mandag 8. september 2014

Isblå gutteshorts

Til sommeren strikket jeg en myk baggy shorts til Noah. Den har blitt mye brukt og er et praktisk plagg som er lett å ta av og på ved bleieskift. Gjennom dette prosjektet har jeg fått meg et favorittgarn, nemlig Drops alpaca baby silk. For et herlig  og mykt garn! Noah har brukt denne shortsen i hele sommer, den har blitt vasket både for hånd og i maskin, og som du kan se på bildet er den fortsatt veldig fin. Andre plagg jeg har strikket nuppet etter første bruk, denne har knapt en eneste nuppe. Heldivis kjøpte jeg mer av garnet da det var salg, så flere myke nuppefrie plagg kommer.

Mønster: Den store guttestrikkeboka av Charlott Pettersen
Garn: Drops Baby Alpaca silk 8112 isblå
Pinner: 3 og 3,5
Str: 3 mnd
Gram: 42

15 kommentarer:

 1. Kjekt å finne seg en favorittgarn - et stort pluss at det ikke nupper!

  SvarSlett
 2. Jeg er også begeistra for dette garnet og har brukt det i flere baby-plagg. Så kjekt at shortsen er blitt brukt. Den er jo så fin!

  Ha en fin dag!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Det garnet er fantastisk, helt enig. Strikket hentejakke i det, som fortsatt er i bruk 4 måneder senere, og heller ingen nupper. Og så godt og mykt!

  SvarSlett
 4. Aldri prøvd det garnet, men det høres og ser veldig fint ut! Flott og praktisk shorts. Du har jo vist frem så mye fint i sommer! Takk for hyggelige kommentarer hos meg:)

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 5. Disser er fantastiske både til jente og guttegarderoben :) Enig med garnet, deilig myk og lite nupper :)

  SvarSlett
 6. Der så jeg noe kjent. Kjempende og takk for hyggelig kommentar hos meg og garntips :-)

  SvarSlett
 7. Herlig garn, ja - selv om mine unger har klart å nuppe de plaggene jeg har strikket i det. Liker godt glansen i alpakka/silkeblandingen. Nok en fin shorts fra guttestrikkeboka. Den må vel være en av årets selvskrevne slagere??!?

  SvarSlett
 8. Så fin den var i lys, dus blå :-)
  Jeg også er veldig glad i det garnet, det er utrolig mykt og godt :-)

  SvarSlett
 9. Nydelig farge på den shortsen! Jeg har strikket endel i det garnet og jeg synes det er glatt å strikke med - men resultatet blir så herlig og mykt!

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 10. Så fin den ble! Synes det er så fint skinn i det garnet! Har noen nøster hjemme, kanskje det er shorts de burde bli?

  SvarSlett
 11. En søt liten shorts. Og det er veldig kjekt å høre hvordan garnet holder seg i bruk. Nupper er IKKE noe gøy, så garn som forblir like pent er supert!

  SvarSlett
 12. Kjempefin! Høres ut som jeg må prøve garnet :-)

  SvarSlett
 13. Den var søt, herlig farge! God helg og Happy Knitting!

  SvarSlett
 14. Så søt liten shorts! .

  Kjekt å høre at du liker garnet. Har liggende noen nøster tenkt til babyplagg, men har enda ikke prøvd å strikke med det.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...