torsdag 16. oktober 2014

Bella baby

Jeg venter et nytt tantebarn før jul og har strikket en bellajakke til den lille i magen. Dette blir mitt 10. tantebarn og jeg gleder meg! Jeg brukte anledningen til å strikke noe veldig jentete som et avbrekk mellom mine guttestrikkeplagg. Jeg gikk for drops alpaca baby silk, det mykeste garnet jeg vet om. Av en eller annen grunn ble jeg ikke så fornøyd med det på en slik type jakke og jeg tror kanskje jeg vil gå for et annet garn hvis det blir en neste anledning. Men jakka blir veldig myk mot den deilige babyhuden!

Mønster: Babystrik på pinde 3 av Lene Holme Samsøe
Garn: Drops alpaca baby silk
Pinner 3 og 3,5
Str: 3-6 mnd
Gram: 74

12 kommentarer:

 1. Åh, så yndig og feminin den var! Fine knapper! Synes det ser veldig fint ut med skimmeret i garnet, men det er vel ikke alltid man føler det blir helt rett. Gratulerer med nytt tantebarn på vei :)

  SvarSlett
 2. Nydelig, liten prinsessejakke! Akkurat så søt og jentete den skal være. Her går det mest i guttefarger, så dette var kjekt å se. Så koselig med ei lita tulle i familien. Det er noe å glede seg til.....

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Kjempe skjønn jakke. Den blir nok god å ha på for det nye tantebarnet. Jeg har ikke prøvd garnet enda, men har noen nøster liggende som jeg hadde planer om å bruke til sjalstrikk.

  SvarSlett
 4. Ååå så heldig du er. Regner med det er folksomt når dere har familietreff :) Det er dessverre ingen småtroll hos oss for tiden, de begynner alle å bli store. Jeg har både de to eldste og de to yngste, hihi :)

  Dette mønsteret er bare så nydelig. Nå fikk jeg enda mer lyst til å strikke en slik. Kanskje det kan bli "julejakke" til vesla mi. Ser litt vanskelig ut syns jeg, men det frister svært mye.

  Denne versjonen er i en nydelig farge og ser kjempemyk ut. Heldig tantebarn ;)

  Vi har bare sol og blå himmel, herlige høstdager. Regnet skal visst komme i morgen... Vi er ikke nær noe snø her, bare hatt litt nattefrost. Vet ikke om du syns snøen er koselig ennå... ;) Ha ei flott helg!!

  SvarSlett
 5. Bella er vakker, har laget den selv men jeg synes halsåpningen er litt stor :) Nydelig farge ! God helg fra Beth

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg synes også halsåpningen ser litt stor ut, men jeg håper den bli bra på likevel..

   Slett
 6. Så søt og yndig den jakken var :) Heldig mottaker!

  SvarSlett
 7. Så mange fine babyplagg du har strikket, og for noen heldige tantebarn! Synes jakken ser veldig fin ut jeg, men man er jo gjerne sin egen strengeste kritiker ;)

  SvarSlett
 8. Det var en veldig skjønn og søt jakke i lys lys rosa :-) Den er nok veldig myk og god i det garnet! :-)

  SvarSlett
 9. Så delikat, både garnfargen og knappene:)

  SvarSlett
 10. Bella er aldri feil! Nydelig jakke i nydelig farge♥
  Gratulerer så mye med nok ett tantebarn:)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...