torsdag 30. oktober 2014

Strikkestabel

Noah har nå blitt 6 måneder og den første stabelen med hjemmestrikk pakkes bort. Litt vemodig og kjekt på samme tid. Det har vært 6 fantastiske måneder med den vakre solstråla mi!

Strikkestabel

16 kommentarer:

 1. Skjønne plagg i nydelig farger. Det er vemodig å pakke bort de små plaggene. Husker jeg var så utrolig sentimental, men det kom seg etter hvert barn ^_^ Hjemmesydd/hjemmestrikk er likevel spesielt og de er tatt vare på her også.

  Nå har du jo en grunn til å fylle på mer til lille gullet... ;)

  SvarSlett
 2. En imponerende stabel må jeg si! Og hvordan tiden flyr;)

  SvarSlett
 3. For en nydelig stabel:) ull er virkelig gull:)

  SvarSlett
 4. Denne stabelen er enda en grunn til å ønske seg flere barn. Du har stelt fint med plaggene, og de kommer garantert til å glede flere. Det er fantastisk med ull, nesten evigvarende. Så er det vel bare å holde pinnene varme. Nye behov melder seg stadig med småbarn i huset.

  God helg fra Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg håper jeg en dag får gjenbrukt disse;) Jeg har så alt for mye jeg har lyst til å strikke til Noah, håper jeg rekker det før han blir for stor!

   Slett
 5. For en flott samling! Jeg samler strikkeklærne i smartbokser, og håper at mine unger vil glede seg over å pakke dem frem til evt egne barn om et par-tre tiår :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det håper jeg også, håper strikkaklær er like populære da:)

   Slett
 6. Oi! 6 mnd allerede?? Ja tiden flyr!
  Fantastisk fin stabel! Tenk at en stabel med strikk kan være så fin♡
  Har blogger pilotlua forresten;) God helg!

  SvarSlett
 7. Tiden flyr!
  God helg til dere!

  SvarSlett
 8. Det er masse gode minner i barneklærne man må legge bort. Nyt det! Kanskje kommer det en liten senere som kan bruke alle disse flotte klærne.
  Riktig fin lørdag til deg! Klem fra Guri

  SvarSlett
 9. For en nydelig stabel, da! dåån :)

  SvarSlett
 10. En herlig stabel! Kjenner igjen den følelsen, både fint og litt vemodig på samme tid. Den første tiden er intens og full av begivenheter. De små plaggene er hyggelige å ta vare på - og kanskje de kan brukes igjen en annen gang. Du tryller nok frem nye flotte plagg etterhvert! :-)

  Ønsker deg en god ny uke!
  Klem

  SvarSlett
 11. Oj er han 6 mnd allerede! :) Nydelig fargestabel og nytt må inn nå ;) alt for mye fint å strikke til disse små :)

  SvarSlett
 12. Tiden går alt for fort! Det er nesten vanskelig å følge med når det er sååå mye fint å strikke der ute. Nydelig strikke-stabel du pakker bort da :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...