tirsdag 25. november 2014

Strikk noe varmt til de som trenger det!

Det har blitt kaldere ute og jeg har slitt ut favorittlua mi. Jeg dro derfor til garnbutikken for å kjøpe garn til ny lue. Da jeg kom hjem igjen tikket det inn en mail fra Cupon Nation som oppfordret til å strikke noe varmt til Fattighuset. Etterhvert som dette sank inn hadde jeg ikke samvittighet til å beholde denne lua, uansett for fornøyd jeg ble. Denne pakkes nå bort og sendes til Fattighuset 39, 0190 Oslo. Vi du gjøre det samme?

Mønster: Snurrelue fra G-anette
Garn: Dale Freestyle
Pinne: 4 og 4,5
Gram: 82

Cupon Nations har en kampanje hvor de donerer 100 kr per blogginnlegg til Fattighuset. Og mens jeg strikket denne lua reflekterte jeg litt over hva 100 kr kan bety. Garnet til denne lua kostet 80 kr. For under 100 kroner kan en person holde seg varm på ørene en hel vinter! En hel vinter, tenk på det!

I år har jeg vært så heldig å bli mamma til en nydelig liten gutt. Med hans forbruk kan jeg nå kjøpe grøt som holder til 35 fulle måltider for 100 kr, eller jeg kan kjøpe 250 Rema 1000 bleier! For 100 kr kan Fattighuset kjøpe mat slik at de som har mindre enn deg kan få ei fin jul!

Skriv et blogginnlegg om dette du også, enklere kan det vel ikke bli å hjelpe andre? Har du et fult garnlager, ta et dykk og strikk noe som varmer!

Ønsker du å hjelpe? Se http://www.cuponation.no/gi-noe-tilbake

8 kommentarer:

 1. Kjempefin lue! Og ett veldig fint tiltak! Det skal ikke så mye til for å gjøre en forskjell....:)

  SvarSlett
 2. Nydelig lue! Du strikker vel fort en ny samtidig som du kan glede deg over å glede en annen med denne. Godt jobba, og veldig fint utført!

  Ha en strålende dag! Her blir det å starte på rundvask av kjøkkenet. Hadde vært herlig å få julepynte kjøkkenet til advent.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Flott lue! Og så føles det så godt kunne bidra til noen som trenger det, ikke sant? Jeg samler for å levere varm strikk til Frelsesarmeen nå til jul. Mange som ikke får julegaver eller ikke har mulighet til å kjøpe gaver til barna sine. Det er så vondt å tenke på.... Da kan jeg i hvert fall glede noen.

  Klem fra Guri

  SvarSlett
  Svar
  1. Så utrolig fint gjort! Det er så godt å glede andre:)

   Slett
 4. Flott lue, og en god sak! 100 kroner er veldig mye når man ikke har noe. Godt å kunne hjelpe.

  SvarSlett
 5. Så flott gave å gi bort, på alle måter :))

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...