lørdag 6. desember 2014

Body og harembukse

Noah vokser fort og har stadig behov for nye klær. For å fylle garderoben har jeg sydd et nytt sett. Buksen er sydd etter et mønster fra Ottobre og bodyen er fra boka Heilt spesiell og jubel, dette er en bok jeg blir mer og mer fornøyd med for hvert plagg jeg syr. Settet er str 68, men det virker en del større, han har mye å vokse i enda.

Mønster: Bokse fra Ottobre, body fra Heilt spesiell og jubel
Stoff: znok, stoff og stil
Str: 687 kommentarer:

 1. Stilig! Herlige farger og fasong. Synd babyer vokser så fort ;)

  SvarSlett
 2. Så kult sett! Jeg vil også sy body etterhvert, har fått boka i posten, så da må jeg vel prøve… hvis jeg tør. Jeg syntes dette settet var i nydelig stoffer :)

  Og nå begynte jeg og nynne på "tre elefanter kom masjerende, bort over nanana nana nana" :P

  SvarSlett
 3. Stilig! Og når man strikker mye er det herlig tilfredsstillende å sette seg ved symaskinen innimellom og trylle frem ferdige plagg på bare en kveld...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er helt sant, deilig med noen kjappe sømprosjekter mellom strikkinga:)

   Slett
 4. Så gøye farger og sett! Kjekt å kombinere ulike farger og trylle litt som du gjør. Heldig liten kar du har med den garderoben :))

  PS - flott innlegg om Fattighuset lenger nede her. Har sett det et par ganger og det blir dobbel gevinst ut at slike tiltak. Tenkte jeg måtte bli ferdig med julegaver og noen gaver som leveres inn til hotellene her i by'n - doneres til Krisesenteret. Godt tiltak også det. Skal bare først, så tror jeg at jeg må hive meg på samme som du har gjort her.

  Nyt førjulstiden! :)

  SvarSlett
 5. Så fint sett! Får alltid like lyst til å lære meg bedre å sy når eg ser ka du tryller fram!! :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...