lørdag 7. februar 2015

Lekeklær

Noah har fått nye klær, disse er myke og bevegelige å krabbe rundt i. Jeg sydde en lignende variant tidligere, men droppet hetta denne gangen. Mønsteret er opprinnelig fra boka Heilt spesiell og jubel, men jeg har gjort noen justeringer. Jeg har siden sist bestilt mye ny sytråd så nå kan jeg eksperimentere mer med farger på kantingene, gleder meg stort og kjenner at det har økt sygleden. Vi reiser til Bali om noen uker så planen er å sy det meste han trenger av sommerklær siden det ikke har kommet så mye av dette i butikkene enda. Jeg har mye fint jeg gleder meg til å vise dere!

Mønster: Heilt spesiell og jubel
Stoff: Jersey fra Kameleont Designs, velour og ribb fra Stoff og stil
Str: 80

9 kommentarer:

 1. Noah er heldig. De ble kjempe fine:) Ønsker å lære meg å sy barnetøy jeg også. Skal snart prøve meg på babynest, så skal jeg også sy dåpskjolene til guttene når den tid kommer. Det merker jeg kan bli ganske spennende.
  Fortsatt god helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er så moro, å det går så fort! Babynest er helt genialt, vi brukte vårt hele tiden. Og utrolig sjarm med hjemmesydd dåpskjole! Mamma sydde den Noah døpte seg i og det er en av de vakreste kjolene jeg har sett. Tror jeg må vise den frem på bloggen min en gang:)

   Slett
  2. Nå har jeg vært og kjøpt stoff til nest, så snart skal jeg ta frem symaskinen (dagen går fort, og plutselig når jeg kanskje ikke frem til bordet, så det må nok bli snart).Hadde vært gøy å sett dåpskjolen ja :) God helg :)

   Slett
 2. Du er så innmari flink! For noen fantastiske plagg!!!♥
  Det må da være MYE morsommere å kle opp Noah i hjemmesydde klær enn i klær fra butikker som er like alle andre sine.
  Så deilig med tur til Bali! Må innrømme at jeg også drømmer om en tur til sol og sommer....

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ja det er så stas! Det er ikke mange plaggene jeg har kjøpt totalt:)

   Slett
 3. Kjempefine klær! Har fått skymaskin til jul og skal prøve meg på noen barneklær jeg og ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det må du gjøre, det er utrolig gøy også går det så fort å sy fremfor å strikke:)

   Slett
 4. Du syr så mye fint! Gleder meg til å få inspirasjon til sommergarderoben til sønnen etterhvert. Spent på å se det du tryller fram!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...