søndag 4. januar 2015

Et tilbakeblikk på 2014

2014 har på mange måter vært et begivenhetsrikt år. Det største har vært å bli mamma til vakre Noah. Og som det kommer godt frem på bildet under, er det ingen tvil om hvem som har fått mest hjemmelagde klær i året som gikk.

Strikkeåret 2014 har vært et lærerikt år. Jeg har strikket mange prøvelapper og fått mye større oversikt over min egen strikkefasthet. Jeg har utforsket nye garntyper og blitt tøffere på å velge annet garn enn det som står i oppskriften. Det betyr også at garnlageret mitt har vokst, selv om målet for året var å slanke det. Men jeg har store planer for de 16 kg med garn i kista mi, og satser på et rikt strikkeår i 2015. I 2014 har jeg strikket 4195 gram og hele 11571 km. I året som gikk har det også blitt sydd en del. Jeg har blitt perlevenn med coverpro-maskina mi, kryss i taket! Jeg syr nå klær til Noah etter behov.

Dette året har jeg også kommet meg på Instagram og tatt i bruk Ravelry. Dette har bidratt til mye ny inspirasjon. Jeg merker at det er mange bloggere som har gått over til å kun bruke Instagram. Men jeg ønsker likevel å opprettholde bloggen, jeg synes fremdeles det er mye kos!

Under har jeg laget en kollasj over hjemmelagde klær fra 2014, pluss klær tatt i bruk 2014. Takk til alle gode og trofaste følgere, håper dere vil bli med meg inn i 2015!

Strikkeåret 2014

13 kommentarer:

 1. Godt nyttår, Kirsti :) gleder meg til nye blogginnlegg fra deg. Du er liksom Dronningen på baby og barne-tøy da . Klem fra Beth

  SvarSlett
 2. Du har laga virkelig mye flott!

  SvarSlett
 3. Håh, her var det mye fint :))

  SvarSlett
 4. Noah fryser ikke, det skal være visst.Må si meg enig med Lisbeth. Du tryller fram det lekreste babytøy med strikkepinner og symaskin! Jeg blir med glede med videre.

  Godt nytt år fra Ingunn

  SvarSlett
 5. Her var det mye fint! Er det sånn at du ikke kjøper klær til Noah, eller blander du kjøpeplagg og hjemmesydd?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror jeg kan telle på to hender hvor mye klær jeg har kjøpt. Men vi har fått litt i barsels- og julegave. De jeg har kjøpt selv har jeg tilpasset strikkaklærne. Det blir nok mer kjøpt etterhvert som han vokser, men det er jo så moro med hjemmelaget:)

   Slett
 6. Godt nytt år:)
  Du har laget utrolig mye fint i løpet av 2014.
  Gleder meg til å se hva du lager i 2015.

  SvarSlett
 7. Gratulerer med et innmari flott strikke-og syår!! Sååå mye fint du har laget♡
  Jeg vil også fortsette bloggingen, og er veldig glad for at du er her! Gleder meg til å følge deg videre. Godt nyttår Kirsti☺ Klem

  SvarSlett
 8. Sååå mye fint! Alltid så kjekt å lese blogginnleggene dine, de gir så mye inspirasjon :-) Gleder meeg til å følge deg videre 😊

  SvarSlett
 9. Et produktivt år! Blir litt inspirert til å finne frem symaskinen selv også når jeg ser alt det fine du lager. Bra at du fortsetter bloggingen :) Instagram eg fint det, men synes ikke det erstatter bloggene på noen måte, så håper ikke alt for mange legger inn årene

  SvarSlett
 10. Så mange fine plagg du har laget i løpet av året - både sydd og strikket! Kjekt å lese at du vil fortsette med bloggingen:) Gleder meg til å se alt det fine du lager i året som kommer:)

  SvarSlett
 11. Så utruleg mykje variert og fint du lager! Blir alltid like inspirert av å kikke innom bloggen din! Veldig glad for at du har valgt å fortsette! Gleder meg til nytt strikkeår med mykje ny inspirsjon! Godt nytt år til deg! :)

  SvarSlett
 12. Så utrolig mye flott du har laget i 2014! Regner med at 2015 ikke blir noe dårligere. Du er kjempeflink! Jeg strikket masse og brukte Ravelry mye da jeg var i permisjon med jenta mi på 4 år. Utrolig mye inspirasjon å få der! Nå er det lenge siden jeg har vært på Ravely. Har ikke strikket så mye de siste par årene, men nå lurer jeg på om jeg skal ta en titt! Takk for at du deler i bloggen din!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...