onsdag 26. februar 2014

Uh huu, enda en uglegenser

Jeg hadde en del rester etter denne genseren som ble gitt bort i gave i sommer. Og siden jeg er i gang med garnslanking strikket jeg en ny, identisk variant og ble kvitt 150 gram til. Uglegenseren er strikket etter størrelse 1 år, men den er nok mere 6-12 mnd. Jeg strikket ingen prøvelapp siden mottaker ikke er født enda og den vil passe uansett.

Jeg skal på en impulsiv trøndelagstur i morgen med barselsbesøk en av dagene. Jeg har derfor kastet meg på pinnene for å bli ferdig med en liten gave. Hva har dere på pinnene?

Mønster: Owlet av Kate Davis
Øyne: perler fra Panduro
Garn: Drops Nepal
Pinner: 4 og 4,5
Størrelse: 1 år
Gram: 150

31 kommentarer:

 1. Å, den var utrolig fin! Kjempefin farge!!

  SvarSlett
 2. Så skjønn! Og lurt med garnslanking ^^

  SvarSlett
 3. Den ble kjempe søt! Har hatt lyst til å strikke denne lenge - kanskje den kommer på pinnene i løpet av våren =)

  SvarSlett
 4. Flott genser! Jeg er snart ferdig med nok en lue så vurderer jeg om 1 kg sort Lima fra garnlageret kan bli til en jakke.... Må bare finne det perfekte mønster først :-)

  SvarSlett
 5. Nydelig genser du har strikket:-) Her går det i marius kofte:-)

  SvarSlett
 6. Så fin denne var! Jeg må nok strikke den en gang jeg også;) På pinnene har jeg flere votter som mangler tomler(kjedelig...), flere gensere men bare en av de blir strikket på...hmm noe mer? Jeg har egentlig lyst å starte på enda et nytt prosjekt, typisk! Men jeg er for å strikke det man har lyst til og ta fullføringen en annen dag;)

  Ha en fin onsdag!

  SvarSlett
 7. Ååå den genseren er så søt!!:) Jeg har også lyst til å strikke denne, men så var det dette med engelske oppskrifter da.... Er denne grei å forstå?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg synes den er veldig grei å forstå! Finn en side med ordforklaringer, f.eks denne: http://www.strikkeoppskrift.com/engelske-ord-og-uttrykk. Det tar litt tid å lære ordene i begynnelsen, men etterhvert går det av seg selv. Jeg er sikker på at du klarer det, kjør på:)

   Slett
  2. Joda, jeg tviler egentlig ikke på at jeg får det til. Men det var den derre tålmodigheten da.....hehe....
   Men en dag....;)

   Slett
 8. Veldig fin uglegenser og deilig å få brukt noe fra garnlageret. Jeg har begynt på enda en vest-det skal bli en vårvest. Jeg bruker også restegarn, men sitter med følelsen av at jeg må ut å kjøpe mer når jeg nesten er ferdig og da kommer jeg til å få en enda større rest enn den jeg prøvde å bruke opp...

  SvarSlett
 9. En flott gave å få dette :) Ha en fin strikkeuke, hilsen Beth

  SvarSlett
 10. Så søt! En skikkelig godgenser til en liten kropp:) Her strikkes det på både lue og hals:)

  SvarSlett
 11. Supersøt i delikat farge! Så kjekt å kunne gi bort slike fine plagg.

  SvarSlett
 12. Effektiv og flott måte å slanke på! Søte rosa perler:) Gøy med impuls tur, kos deg!!

  SvarSlett
 13. Så herlig genser! Har ikkje sett barnemodellen før, faktisk, men den var jo minst like stilig som vaksengenseren. Litt meir overkommelig å strikke str 1 år enn str.. 25 år :p Eg har fortida ein genser med Bambimotiv på pinnane, strikka i Sisu etter mønster frå Sandnes.

  SvarSlett
 14. Så flott den ble! Har strikket en til meg selv, men tror jammen jeg må prøve meg på barnestørrelsen også…. Ha en fin kveld, snart leggetid her hos meg!

  SvarSlett
 15. Kjempefin uglegenser! Hos meg strikkes det prematurteppe for tiden som skal gis til Amandaprosjektet :)

  SvarSlett
 16. Nydelig liten uglegenser!! :-)

  SvarSlett
 17. Kjempe søt :-) denne står på den berømte strikkelisten, sukk ;)

  SvarSlett
 18. Kjempefin uglegenser! Jeg holder på med 70-tallsjakka fra guttestrikkboka og en haug med andre ufo-prosjekter ;-)

  SvarSlett
 19. Så fin den var! Her strikkes det på en kjole til meg selv:)

  SvarSlett
 20. For en nydelig liten genser. Kjekt å få brukt opp noen rester :) Jeg holder på med retro jakken fra boken "strikk med raske pinner".

  SvarSlett
 21. Nydelig genser, alltid godt å få brukt opp rester. Jeg strikker på en kjole til barnebarnet og en islender til min kjære :)

  SvarSlett
 22. Kjempesøt uglegenser, veldig fin farge! Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg på innlegget om den lyseblå jakka. Så at du også har strikket den. og i samme farge, så morsomt! Du lager veldig mye fint :)

  SvarSlett
 23. Nydelig genser, sukk... Er det vanskelig - mange ugler og mønster på engelsk...? Har hatt den på ønskelisten, men så var det å prøve ut. Har unngått engelske oppskrifter som best jeg kan, men denne lokker :) Så linken din over her, så kanskje... ;)

  Nydelig genser i herlig farge og knapper til. Utrolig kjekk gave å gi - og å få!
  Nyt dagen! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Genseren er rask og enkel å strikke, uglene også. Her er det bare å gå i gang:)

   Slett
 24. Takk for alle fine kommentarer! Det er morsomt å høre hva dere strikker på og jeg gleder meg til å se produktene. Nå skal jeg ta meg en runde å besøke bloggene deres:)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...