torsdag 6. mars 2014

Vest med perlemønster

Jeg bestemte meg for å ta en impulstur til trøndelag og måtte hastestrikke en barselsgave på togturen dit. Valget falt på perlestrikket vest fra "All you knit is love" og ble akkurat ferdig i tide. Denne oppskrifta ble straks en favoritt hos meg og jeg har allerede lyst til å lage en til. Før jeg gikk i gang med vesten strikket jeg prøvelapp og måtte gå opp en halv pinnestørrelse.

På den lille uka jeg var i trøndelag rakk jeg å få skikkelig vårstemning. Sola varmet og bakken var bar. Nedturen ble desto større for hvert togstopp på vei hjem i dag da jeg innså at det bare ble mer og mer snø, og gråere og gråere ute. Jeg føler meg pluttselig ferdig med vinteren og gleder meg til våren kommer til Østlandet også.

Mønster: "All you knit is love" av Susie Haumann
Garn: Drops Alpaca 3800
Str: 6-12 mnd
Pinner: 3,5
Gram: 66

25 kommentarer:

 1. Å, den ble kjempefin! Herlig farge :)

  Håper også sola og våren kommer til oss på Østlandet snart! En så lang gråværperiode som vi har hatt nå setter sitt preg på humør og energi. Det er vel ofte sånn at når vi har sol har trønderne dårlig vær, så jeg har forsåvidt unt dem sola (jeg er fra Trøndelag selv). Men nå synes jeg det er vår tur! :D

  SvarSlett
 2. Hvis du er lei av snø, og vil være 99% sikker på et snøfritt føre, så vil jeg absolutt anbefale en tur til Jæren. Kanskje du kan risikere en liten storm eller to, men mest sannsynlig ikke snø. Snøklokker og grønt gress har vi masse av! ;)

  SvarSlett
 3. Åh så fin! Sniker rett inn i køen! Her i Rogaland har vi nesten ikke hatt snø hele vinteren, deilig! Men som oftes er det jo alltid bedre vær på østlandet da:)

  SvarSlett
 4. Kjempefin! Hastestrikking blir ofte veldig produktivt, og det er tydelig her hvor du har strikket en topp på en togtur. Jeg venter spent på at denne boka skal lande i postkassa mi, ser det er så mange som strikker så mye fint fra den:)

  SvarSlett
 5. Så masse fint du strikker!
  Luen inne hos meg er Kari Trå lue. Søk opp det på ravelry så finner du den. Gratis mønster og super enkel strikk.

  SvarSlett
 6. Kjempe fin! Du minnet meg på at det må strikkes en slik her før mønsteret er forlite, aj aj de vokser for fort disse små! ;)

  SvarSlett
 7. Veldig fin vest, nydeleg farge. Den vert flott som barselgåve :)

  SvarSlett
 8. Så fin topp, og så deilig bakgrunn. Ser skikkelig vårlig og herlig ut :)
  Jeg tror jeg må ønske meg denne boken til bursdagen min, den ser ut til å ha mange nydelige oppskrifter :)

  SvarSlett
 9. Takk for hyggelig kommentar om kjolen min :)
  Så nydelig den toppen du har strikket ble. Veldig fin barselgave.

  SvarSlett
 10. Veldig fin vest du har strikka! Mye fint i de heftet, men jeg har ikke fått strikket noe fra det enda. Det går mest i egostrikk her for tiden ;)
  En del gråvær her også men vi har hatt en del fint også og da kjenner jeg det ikke er så lenge igjen til vår. Ser at bladene til krokusen kommer i hagen nå! O lykke:)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 11. Denne var bare helt nydelig, både fargen og snittet. Prikken over i-en med de fine treknappene :)

  SvarSlett
 12. Nydelig topp! Fin farge du har valgt :) Denne skal nok på mine pinner i nermeste fremtid også.

  SvarSlett
 13. Lekker vest! Kjekt med kosestrikk på reisen, fungerer helt topp det. Utrolig fin vest, farger og knapper til. Små søte detaljer. Kjenner ikke til den boka du har oppskriften fra, men denne er god reklame på den iallfall :D

  God helg!

  SvarSlett
 14. Fiiiin vest! Jeg er stor tilhenger av slike plagg, flere av disse burde funnet veien til lillesnuppas kommode også ;-)

  SvarSlett
 15. Skjønner godt du blir mismodig når du har vært og hilst på våren. Det har vært en trasig vinter værmessig, All den fine snøen og alt det mildværet..... Det er nesten så en gir opp å håpe på bedring. MEN, søt liten vest i nydelig farge! Strikketøy er et "must" på reiser, om det haster eller ikke.

  God helg fra Ingunn

  SvarSlett
 16. Nydelig var denne:-) holder ei lita prinsesse fin, god og varm:-)

  SvarSlett
 17. Så fin. Kjempe flott gave. Takk for mønstertips.

  SvarSlett
 18. Den var kjempefin! Ha en god helg!

  SvarSlett
 19. Den var nydelig, heldige de som får denne :)

  SvarSlett
 20. Så flott vest.
  Tror jeg må sjekke ut dette mønsteret.

  SvarSlett
 21. En nydelig vest, og så er det praktisk med vest. Tenker det var en populær gave :)

  SvarSlett
 22. For en skjønn liten barselgave. Så greit med null montering! Det liker vi!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...