tirsdag 8. april 2014

Kjole og body til sommeren

Vi har hatt noen fantastiske soldager her jeg bor og jeg har rukket å bli solbrent på nesetippen. Dette gjorde meg i sommerstemning og jeg sydde flere sommerklær. Denne gangen ble det tunika og body fra Ottobre i str 62. Stoffet er kjøpt hos Gekkoshop. 

Mønster: Ottobre 3/2013
Stoff: Cirkus jersey fra Gekkoshop
Str: 62

11 kommentarer:

 1. Så fint sommertøy. Det er nydelig med sol og varme!

  SvarSlett
 2. Tenker det ikke kommer til å mangle NOEN TING SOM HELST til den kommende babyen! Du er råflink!

  SvarSlett
 3. Ååh *lengter etter sommeren*... Det hørtes deilig ut med sol og varme :)

  SvarSlett
 4. Ååå så søtt!♡ Du er såå flink!!!
  Åsså gleder jeg meg til å se hva du har begynt å strikke;)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Så lekkert!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 6. Tusen takk for koselige kommentarer på bloggen min :) For en fin blogg du har, og så utrolig mye fint du lager! Du er kjempeflink! Gleder meg til å følge deg videre :)

  SvarSlett
 7. Så lekkert sett! Syr du me overlock? Jeg har overlock maskin som jeg enda ikke har pakket ut av esken, bare fordi jeg har redsel for å tre maskinen (flaut!) Har så lyst til å sy en Geraniumkjole til Astrid til sommeren...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, overlocken er helt uunnværlig! Pakk den opp og du kommer aldri til å pakke den bort igjen:) Kanskje den er ferdig tredd allerede? De pleier å være det hvis de er helt nye. Dersom du skal bytte sneller kan du bare klippe av trådene, knyte på de nye snellene og dra dem igjennom systemet så slipper du knapt å tre maskinen:)

   Slett
 8. Da skal jeg sette meg som mål å pakke ut maskinen + sy mitt første prosjekt i løpet av påsken. Takk for (det vennlige) sparket bak, trengte det :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...