onsdag 9. april 2014

Dynetrekke med dyr

Et nytt dynetrekk har blitt produsert i systua. Det er kjekt å ha to hjemmesydde skift til den lille, begge sydd i nøytrale farger enn så lenge. Dette er første gang jeg har prøvd å sy bisebånd, men det kommer ikke til å bli den siste. Det blir litt ekstra deokrativt. Alt av stoff og tilbehør er kjøpt på stoff og stil. Jeg ble overrasket over hvor utrolig mykt stoffet ble etter vask.

Mønster: Eget
Stoff: Stoff og stil
Str: Vogndyne

8 kommentarer:

 1. Så fint dynetrekket ble. Jeg er veldig stor fan av bisebånd - faktisk skal jeg på posten i dag og hente en piping foot, så det skal bli lettere å sy det pent :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Piping foot, det må jeg sjekke ut:) Det veldig mange syføtter med den nye maskinen min så skal ikke se bort fra at jeg allerede har en, takk for tips!

   Slett
 2. Nå ble jeg nysgjerring, hva er bisebånd og hva gjør en piping foot? ...må finne meg en syklubb snarest :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette er bisebånd: http://www.stoffogstil.no/Katalog/Sytilbehoer.aspx?group_id=5090 og brukes i grunn til pynt. Du snakket i et tidligere innlegg om Geraniumkjole, her har de f.eks brukt bisebånd i livet: http://groovybabyandmama.blogspot.no/2013/04/geranium-dress-inserting-zippergeranium.html. Du kan også se jeg har sydd et brunt bisebånd rundt kanten på dyna. Piping foot har jeg ikke prøvd selv, men fassongen på foten skal være bedre egnet til å sy bisbånd.

   Slett
 3. Så flink du er:-) lager så mye fint:-)

  SvarSlett
 4. Veldig søtt mønster på dynetrekket!

  SvarSlett
 5. Hva du får til! Så innmari søtt dynetrekk!:) Flink du er!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...