onsdag 7. januar 2015

Litt tilbehør

Da juleantrekket og shorts fra guttestrikkeboka var ferdig hadde jeg fremdeles noen nøster pickles baby merino igjen. Og siden jeg var så godt i gang med garnslanking strikket jeg litt tilbehør for å bruke opp de siste restene. Både lua og sokkene er anvendelige og passer til både hverdangs og fest, det kommer helt an på resten av antrekket. Pickles baby merino er nok ingen favoritt å strikke med, et garn som deler seg mye. Det ble kjøpt for noen år siden og planen var en guttegenser, men den ble det aldri noe av. Garnet produseres ikke lenger nå. Strømpene er strikket etter oppskrift fra den gode gamle nøstebarnboken og de sitter godt på foten. Lua er tredje varianten jeg har strikket fra boka All you knit is love, en stor luefavoritt her i gården.

Mønster: Mosters babystrømper fra Strikk til nøstebarn og favorittlue fra All you knit is love
 Str: lue 6-12 mnd, sokker 4-12 mnd
Garn: Pickles babay merino
Gram: sokker 36, lue 32
Pinner: 3

10 kommentarer:

 1. Så flott sett og super måte å bruke opp restegarn. Eg flommer snart over av det og aner ikkje kor eg skal begynne, men sokker, huer og votter er jo ein god måte og bli kvitt det på! Får hive meg rundt! ;)

  SvarSlett
 2. Godt nyttår! Så flink du er å bruke opp rester! Og den luen ser kjempefin ut. Jeg fikk boken til jul, så kanskje dette er neste prosjekt derfra? Også kjempe inspirert av alle de fine rumperene du har laget.

  SvarSlett
 3. Så smart å bruke opp restegarnet nå som det er nok til kjekke plagg! Fin gutte-farge også! Nei, alt garn er ikke like greit å strikke av. Jeg har strikka mye av Drops baby Merino i det siste og liker det godt. Akkurat nå har jeg et sokkepar til Martinus på pinnene, i litt lysere blå-farge enn de forrige han fikk.Da Noah og Martinus er omtrent jevngamle, finner jeg mye inspirasjon i bloggen din!

  Godt nytt strikke-år fra Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Drops baby merino har jeg også på pinnene, et deiligere garn å strikke med:)

   Slett
 4. Så fint tilbehør! Praktisk og fint♥ Vet du hvor mye garn du brukte på hver, sokker og lue? Har to nøster med forskjellige grønnfarger, tenkte kanskje jeg kunne bruke de til noe sånt....

  SvarSlett
  Svar
  1. Å herregud! Det sto jo der! Huff, beklager!

   Slett
  2. Hehe, ikke lett å se bestandig:) To nøster kommer du ganske langt med på så små plagg

   Slett
 5. De sokkene er veldig greie å bruke opp restegarn på! Søtt sett :)

  SvarSlett
 6. Så skjønne. Tversoversløyfen var jo helt bedårende :D

  SvarSlett
 7. Så fin lue og sokker! Veldig greit å få brukt opp litt garn man har liggende!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...